Close
E-CARS GROUP ΣΤΟ LIMASSOL MOTION EVENT 2023

Εντυπωσιακή παρουσία της E-Cars Group στο Limassol Motion Event 2023

Η E-Cars Group, πλατινένιος χορηγός του Limassol Motion Event 2023 εντυπωσίασε το κοινό με μια φαντασμαγορική παρουσία στη Μαρίνα Λεμεσού. Το Limassol Motion Event 2023 πραγματοποιήθηκε διήμερο 16-17 Σεπτεμβρίου όπου οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του αυτοκινήτου με μοντέλα 2024.

Η E-Cars Group, παρουσίασε μια μεγάλη γκάμα ετοιμοπαράδοτων πολυτελών μοντέλων, κορυφαία στους τομείς της πολυτέλειας και των επιδόσεων. Στο χώρο παρουσιάστηκε και η γκάμα των αυτοκινήτων της Bentley και της Maserati με τα ολοκαίνουρια Maserati GranTurismo και Bentley Bentayga Extended Wheelbase να έχουν τον πρώτο λόγο. Η Maserati GranTurismo είναι ένα τετραθέσιο σπορ μοντέλο που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τις επιδόσεις, την άνεση και την πολυτέλεια. Αντίθετα, η Bentley Bentayga με μακρύτερο μεταξόνιο προσφέρει ακόμα περισσότερους χώρους για τους πίσω επιβάτες και κορυφαία επίπεδα πολυτέλειας.

Το κοινό, εκτός από αυτοκίνητα πολυτελείας και supercars από το στόλο της E-Cars Group, είχε την ευκαιρία να πληροφορηθεί και για νέα προϊόντα και υπηρεσίες στον τομέα της μετακίνησης και ειδικό αφιέρωμα στην ηλεκτροκίνηση.