Close
Bentley Bentayga & Tesla - Model Y

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Digital Reveal Event της E-Cars Group το Σάββατο, 9 Απριλίου.

Στο E-Cars Multi-Brand Showroom έκαναν την παρθενική τους εμφάνιση στην Κύπρο δυο κυριολεκτικά φανταστικά αυτοκίνητα.

Με ένα πρωτότυπο τρόπο, η αποκάλυψη των μοντέλων έγινε μέσα από ένα ομολογουμένως εξαιρετικό live streaming, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους από όπου και αν βρίσκονταν, να θαυμάσουν τις νέες εκδόσεις Tesla - Model Y και Hybrid Bentley Bentayga Outdoor Pursuits Collection 2022.

Στο λανσάρισμα των δύο αυτοκινήτων παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των ΜΜΕ και συνεργάτες της E-Cars Group οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα Νέα μοντέλα και να πάρουν πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά τους.

Το νέο Tesla Model Y με μια δυναμική αισθητική, είναι αεροδυναμικά κομψό, συμπαγές στο εσωτερικό και προκαλεί θαυμασμό.

Επιπλέον, η οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου υποστηρίζεται από κορυφαία συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας. Το Model Y ταξιδεύει σχεδόν εντελώς ήσυχα, ενώ επιταχύνει εν κινήσει άμεσα και προσφέρει αυτονομία έως 482 χιλιόμετρα, με τα 0-96 χλμ/ώρα να είναι σε θέση να τα κάνει ακόμη και σε 3,5 δευτερόλεπτα.

Η νέα Hybrid Bentley Bentayga Outdoor Collection, ένα από τα 11 αντίτυπα, είναι αναμφίβολα μια επιβλητική πρόταση στην κατηγορία των πολυτελών SUV και συνάμα είναι και ένα όχημα σχεδιασμένο και κατασκευασμένο με κομψή εκτέλεση που ισορροπεί ανάμεσα στον αθλητικό χαρακτήρα με την διαχρονικότητα.

Προσφέρει οδηγική απόλαυση και εμπειρία με καινοτόμα χαρακτηριστικά τεχνολογίας.

Οι κεντημένες χειροποίητες και τα ένθετα μοτίβα σε μέταλλο, ξύλο και δέρμα που φέρουν μια παράσταση εμπνευσμένη από την φύση – συμπεριλαμβανομένου του σχολαστικού φινιρίσματος σε κάθε σημείο – αποτελούν την επιτομή της σύγχρονης πολυτέλειας.

Tα δυο SUV μας προσκαλούν να νιώσουμε την τέταρτη διάσταση μιας μοναδικής δυναμικής αισθητικής και αποτυπώνουν το δρόμο προς το μέλλον.

Ένα μέλλον με τη σφραγίδα και την εγγύηση στην Κύπρο, του Ομίλου E-Cars.

Σημειώνεται πως στο E-Cars Multi-Brand Showroom, προσφέρουν μια ολοκληρωμένη γκάμα ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών μοντέλων στην Κυπριακή αγορά και παρέχουν και τη δυνατότητα φόρτισης ηλεκτροκίνητων αυτοκίνητων γρήγορα και με ασφάλεια. Το Charging Point της E-Cars είναι συμβατό με όλα τα σύγχρονα μοντέλα της ευρωπαϊκής αγοράς.

Δείτε το νέο Tesla Model Y και τη Bentley Bentayga από κοντά, στον εκθεσιακό χώρο E-Cars Multi-Brand Showroom Βεργίνας 5, Mall of Cyprus - ΑΝΝΕΧ 3, 2025 στη Λευκωσία, καθημερινά από τις 09.00 – 18:30.